Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Revista Mirall

#Novacultura

  • 27
    Mecenas

Presentación

Revista Mirall és un projecte periodístic que neix l'any 2013 amb la voluntat d'esdevenir una oportunitat per a la gent jove del món cultural i periodístic. 

Durant aquests anys Mirall ha esdevingut un espai on exposar noves veus i mirades d'aquests dos móns amb l'organització d'esdeveniments perquè els nous artistes poguin presentar la seva obra en societat. Així, en paral·lel, també fa entrevistes en obert amb personalitats rellevants del món cultural, periodístic i polític amb un estil informal i divertit amb el format de 'La Cova'.

Mirall és una capçalera referent entre els joves de 18 a 35 anys, franja d'edat on concentra la seva audiència. Practica el periodisme sense pressa, amb una línia editorial que no creu en l'objectivitat i es posiciona clarament com un mitjà republicà, antifeixista i feminista.

Actualment té una audiència que es mou entre les 30.000 i les 50.000 visites i compta amb un equip de joves col·laboradors que uneixen esforços per mantenir viu l'esperit d'un periodisme reivindicatiu i independent.

Amb aquesta iniciativa a l'Aixeta ens proposem autofinançar-nos per poder fer un salt endavant en la professionalització del projecte.

Conexiones

Revista Mirall apoyan a:

Publicaciones

Lo sentimos, pero no hemos podido cargar los resultados.

Estamos en fase Beta. Si tienes alguna incidencia nos puedes escribir a info@aixeta.cat