Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Revista Mirall

periodisme crític, valent i independent

Presentación

Revista Mirall va començar a caminar l'octubre del 2013 amb la determinació de poder oferir als seus lectors un periodisme desacomplexat, crític i valent que inspirés a les noves generacions.

Va néixer amb la voluntat de cultivar una nova cultura dins l'espai dels Països Catalans sota dues premisses: independència i feminisme. 

Des de la seva fundació ha desenvolupat projectes i iniciatives per reforçar aquesta visió cultural que ha anat acompanyada per un tarannà associacionista que ha fet possible la capçalera de Mirall València, l'aparició de nous talents artístics amb jornades a l'espai AnGram, una secció de feminismes crítica i una defensa aferrissada al dret a esdevenir un estat independent amb accions com la publicació de la publicitat de l'1 d'octubre -tot i l'amenaça judicial- i el manifest 'La Nova Cultura per la República' que va rebre el suport de més de 160 personalitats.

Mirall és un projecte desacomplexadament català, que utilitza la llengua en totes les seves plataformes, i que entèn el talent com una eina de progrés per superar les adversitats econòmiques.

Publicaciones

Lo sentimos, pero no hemos podido cargar los resultados.