Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Revista Mirall

Política, barça i feminisme

Introduction

Revista Mirall va començar a caminar l'octubre del 2013 amb la determinació de poder oferir als seus lectors un periodisme desacomplexat, crític i valent que inspirés a les noves generacions.

Va néixer amb la voluntat de cultivar una nova cultura dins l'espai dels Països Catalans sota dues premisses: independència i feminisme. 

Des de la seva fundació ha desenvolupat projectes i iniciatives per reforçar aquesta visió cultural que ha anat acompanyada per un tarannà associacionista que ha fet possible la capçalera de Mirall València, l'aparició de nous talents artístics amb jornades a l'espai AnGram, una secció de feminismes crítica i una defensa aferrissada al dret a esdevenir un estat independent amb accions com la publicació de la publicitat de l'1 d'octubre -tot i l'amenaça judicial- i el manifest 'La Nova Cultura per la República' que va rebre el suport de més de 160 personalitats.

Mirall és un projecte desacomplexadament català, que utilitza la llengua en totes les seves plataformes, i que entèn el talent com una eina de progrés per superar les adversitats econòmiques.

Posts

Sorry, we couldn't load the results.