Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Revista Mirall

#Novacultura

Introduction

Revista Mirall és un projecte periodístic que neix l'any 2013 amb la voluntat d'esdevenir una oportunitat per a la gent jove del món cultural i periodístic. 

Durant aquests anys Mirall ha esdevingut un espai referent de l'anàlisi política, cultural i feminista. Amb una ferma aposta en l'exposició de noves veus i mirades.

Mirall practica el periodisme sense pressa, amb una línia editorial que no creu en l'objectivitat i es posiciona clarament com un mitjà republicà, antifeixista i feminista.

Actualment té una audiència que es mou entre les 30.000 i les 50.000 visites i compta amb un equip de joves col·laboradors que uneixen esforços per mantenir viu l'esperit d'un periodisme reivindicatiu i independent.

Amb aquesta iniciativa a l'Aixeta ens proposem autofinançar-nos per poder fer un salt endavant en la professionalització del projecte.

Connections

Revista Mirall supports:
Revista Mirall is supported by:

Posts

Sorry, we couldn't load the results.