Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Revista Mirall

#Novacultura

  • 27
    Subscribers

Introduction

Revista Mirall és un projecte periodístic que neix l'any 2013 amb la voluntat d'esdevenir una oportunitat per a la gent jove del món cultural i periodístic. 

Durant aquests anys Mirall ha esdevingut un espai on exposar noves veus i mirades d'aquests dos móns amb l'organització d'esdeveniments perquè els nous artistes poguin presentar la seva obra en societat. Així, en paral·lel, també fa entrevistes en obert amb personalitats rellevants del món cultural, periodístic i polític amb un estil informal i divertit amb el format de 'La Cova'.

Mirall és una capçalera referent entre els joves de 18 a 35 anys, franja d'edat on concentra la seva audiència. Practica el periodisme sense pressa, amb una línia editorial que no creu en l'objectivitat i es posiciona clarament com un mitjà republicà, antifeixista i feminista.

Actualment té una audiència que es mou entre les 30.000 i les 50.000 visites i compta amb un equip de joves col·laboradors que uneixen esforços per mantenir viu l'esperit d'un periodisme reivindicatiu i independent.

Amb aquesta iniciativa a l'Aixeta ens proposem autofinançar-nos per poder fer un salt endavant en la professionalització del projecte.

Connections

Revista Mirall supports:
Revista Mirall is supported by:

Posts

Sorry, we couldn't load the results.

We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat