Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Revista Mirall

#Novacultura

  • 26
    Subscribers
Ser mecenes de Revista Mirall és sinònim de donar suport a una manera de fer periodisme que és totalment desacomplexada i compromesa amb els valors del republicanisme, l'antifeixisme i el feminisme.

No som només una capçalera d'anàlisi, som també una oportunitat pels joves que s'apropen al nostre projecte per tenir la seva primera oportunitat, ja sigui amb la promoció del seu talent cultural com donant un espai on poder escriure.

Omplir la pica - 2€/mes
🌱 Aportació mensual de 2€ amb la qual de mica en mica es va omplint la pica per poder fer front a les despeses de manteniment bàsiques del projecte. 
2.00 € monthly
Un cop de mà - 5€/mes
🖐 Aportació mensual de 5€ per donar un cop de mà en el pagament de les despeses de manteniment bàsiques del projecte.
5.00 € monthly
València style - 5€/mes
🥘 Aportació mensual de 5€ a l'equip de València, qui recompensa els mecenes amb una caricatura en alta qualitat del director de cinema valencià Luis García Berlanga.
5.00 € monthly
Més múscul - 10€/mes
💪L'aportació mensual de 10€ reforça el múscul periodístic de la capçalera.
10.00 € monthly
Ben amunt - 15€/mes
📈Amb una aportació mensual de 15€ es pot fer front al pagament del material gràfic per il·lustrar els articles.
15.00 € monthly
Menjar-se el món - 50€/mes
🔥Amb una aportació de 50€ la revista gaudeix d'una fortalesa amb la qual pot ampliar la plantilla de col·laboradors i promocionar els actes públics que organitza o participa.
50.00 € monthly
Set your donation
You can make a single or monthly donation. Please be advised that this donation is not associated to any benefit and does not grant access to posts that require a subscription.
one-time or monthly