Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Revista Mirall

#Novacultura

  • 26
    Mecenes
Ser mecenes de Revista Mirall és sinònim de donar suport a una manera de fer periodisme que és totalment desacomplexada i compromesa amb els valors del republicanisme, l'antifeixisme i el feminisme.

No som només una capçalera d'anàlisi, som també una oportunitat pels joves que s'apropen al nostre projecte per tenir la seva primera oportunitat, ja sigui amb la promoció del seu talent cultural com donant un espai on poder escriure.

Omplir la pica - 2€/mes
🌱 Aportació mensual de 2€ amb la qual de mica en mica es va omplint la pica per poder fer front a les despeses de manteniment bàsiques del projecte. 
2,00 € mensuals
Un cop de mà - 5€/mes
🖐 Aportació mensual de 5€ per donar un cop de mà en el pagament de les despeses de manteniment bàsiques del projecte.
5,00 € mensuals
València style - 5€/mes
🥘 Aportació mensual de 5€ a l'equip de València, qui recompensa els mecenes amb una caricatura en alta qualitat del director de cinema valencià Luis García Berlanga.
5,00 € mensuals
Més múscul - 10€/mes
💪L'aportació mensual de 10€ reforça el múscul periodístic de la capçalera.
10,00 € mensuals
Ben amunt - 15€/mes
📈Amb una aportació mensual de 15€ es pot fer front al pagament del material gràfic per il·lustrar els articles.
15,00 € mensuals
Menjar-se el món - 50€/mes
🔥Amb una aportació de 50€ la revista gaudeix d'una fortalesa amb la qual pot ampliar la plantilla de col·laboradors i promocionar els actes públics que organitza o participa.
50,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual