Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Revista Mirall

periodisme crític, valent i independent

“A la meva filla l’ha matat l’escola?”

La Kira López era una noia de 15 anys que va suïcidar-se el passat 19 de maig abans d’anar a l’escola. Era víctima d’assetjament escolar i un detonant, encara desconegut pels seus pares, va desencadenar en aquesta injusta situació. Des de Revista Mirall entrevistem el José Manuel, pare de la Kira i activista, pràcticament per obligació, contra l’assetjament escolar i el suïcidi.

Encara són moltes les incògnites al voltant del suïcidi de la Kira. El cas es troba judicialitzat i els pares de la noia han interposat una acusació particular contra l’escola, el Pare Manyanet de Sant Andreu. Alhora, la Generalitat va investigar el col·legi per mitjà d’una auditoria integral, ja que no és la primera vegada que un alumne d’aquesta congregació se suïcida o ho intenta. Respectant tota aquella informació que es troba sota investigació policial i tenint en compte els fets fàctics que envolten el cas, presentem el testimoni del José Manuel -a qui agraïm l’esforç d’atendre’ns en aquests moments tan difícils- amb l’objectiu de conscienciar sobre el paper que les escoles, el professorat i l’alumnat juguen en el bullying.

Llegeix l'entrevista sencera aquí.
Revista Mirall
11 enero 2022